Maiden Call Marella Discovery

Amsterdam 19-09-2018 Passenger Terminal Amsterdam,

De Marella Discovery lag er mooi bij in het zonnetje. Samen met Frank Schoenmaker van de PTA had ik de eer om de kapitein  Hugh Maynard, zijn bemanning en het schip welkom te heten op haar maiden call in Amsterdam.

Tijdens de plaque en Key ceremony werd het schild van schip overhandigd aan Frank Schoenmaker van de PTA die de kapitein de sleutel van Amsterdam aanbood.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog gesproken over de tochten die gedaan zijn afgelopen zomer en de tochten voor aankomende winter. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.tui.co.uk/cruise/ships/marella-discovery/

Er was ook nog tijd voor een rondleiding op het schip wat ons de kans bood om dit prachtige schip van dichtbij te aanschouwen.

Wij wensen kaptein Hugh en zijn bemanning en voorspoedige vaart. En zien haar graag weer eens terug in Amsterdam.  

    

Docking Facilities

Information on sea cruise
and river cruise berths

Go to Docking Facilities

Destination

Destination information
Amsterdam region

Go to Destinations

Getting Here

Arrival and transfer
information

Go to How to get here

Sea cruiseRiver cruise

See complete calendar

Partners

Port Towage Amsterdam

Port Towage Amsterdam is Towage operator with in total 11 tugs. We value our customers and we stand for a professional service.

See all our partners

Latest News

Victory Festival Alkmaar

2-10-2018 15:30:29

Let us take you back to 1573. The Netherlands wants to become independent from Spain, but the Spanish rulers do not agree with that. On August 21 they surround Alkmaar, with the plan to teach the rebellious city dwellers a lesson.

.... READ MORE

Den Helder to host 2021 European Maritime Day.

9-10-2018 12:54:28

Every year up to one thousand European maritime professionals from both the public sector and the corporate world flock to a hosting port city to discuss the latest news in maritime development and shape future action. The 2021 edition will take place in Den Helder.

.... READ MORE
News archive

Twitter@AMS_Cruise_Port

Follow us!