Maiden Call Marella Discovery

Amsterdam 19-09-2018 Passenger Terminal Amsterdam,

De Marella Discovery lag er mooi bij in het zonnetje. Samen met Frank Schoenmaker van de PTA had ik de eer om de kapitein  Hugh Maynard, zijn bemanning en het schip welkom te heten op haar maiden call in Amsterdam.

Tijdens de plaque en Key ceremony werd het schild van schip overhandigd aan Frank Schoenmaker van de PTA die de kapitein de sleutel van Amsterdam aanbood.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog gesproken over de tochten die gedaan zijn afgelopen zomer en de tochten voor aankomende winter. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.tui.co.uk/cruise/ships/marella-discovery/

Er was ook nog tijd voor een rondleiding op het schip wat ons de kans bood om dit prachtige schip van dichtbij te aanschouwen.

Wij wensen kaptein Hugh en zijn bemanning en voorspoedige vaart. En zien haar graag weer eens terug in Amsterdam.  

    

Docking Facilities

Information on sea cruise
and river cruise berths

Go to Docking Facilities

Destination

Destination information
Amsterdam region

Go to Destinations

Getting Here

Arrival and transfer
information

Go to How to get here

Sea cruiseRiver cruise

See complete calendar

Latest News

Port of Amsterdam River Cruise Bulletin

24-1-2019 15:39:35

Dear Business Partner, We are at the start of a new year and let's hope water levels will be better in 2019 than they were last year. It is our pleasure to send you this newsletter to bring you up to date on the latest news and developments concerning Port of Amsterdam.

.... READ MORE

IJmuiden benefits from its position

24-1-2019 09:46:23

IJmuiden is quietly going about its business and the results are plain to see. With 34 reservations received for 2019, it brings the total of call to 400 since 2012.

.... READ MORE
News archive

Twitter@AMS_Cruise_Port

Follow us!