Naslag Brochure en Website

In 2017 kwam het verzoek van de rederijen en touroperators, aanwezig bij de (FAM-trip) om een naslagwerk te creëren waarin de ACP regio duidelijk in kaart wordt gebracht. Hierin zouden zij graag zien welke havens er zijn, welke faciliteiten zij hebben en welke trekpleisters in de regio te vinden zijn.

Ook wanneer ACP en haar participanten op een beurs staan, tijdens promotiemissies of een klant ontvangen is het van belang om informatie te verstrekken. Een vorm hiervan is een brochure die de verschillende onderdelen en ontwikkelingen van de ACP-regio en participanten presenteert.

De opzet voor de naslag brochure is digitaal de gegevens beschikbaar stellen met alle relevante informatie binnen de ACP-regio. En in een beperkte oplage een gedrukte brochure voor evenementen, promotiemissies of klantbezoeken.

De brochure kent twee informatie delen, het nautische en vaarweg gedeelte en het toeristische trekpleisters gedeelte.

Aan de havens is de uitvraag gedaan om de nautische gegevens van de havens te updaten.

En in samenwerking met City marketing afdelingen en Holland boven Amsterdam worden de toeristische trekpleisters benoemd.

De achterliggende wens van de rederijen/ touroperators is om inzichtelijk te hebben wat de afstanden zijn van de toeristische trekpleisters naar de verschillende havens in de ACP-regio, dit om vaartijden en tours makkelijker te kunnen invullen.

Het streven is om in het eerste kwartaal van 2019 de naslag brochure gereed is.

Om gebruiksvriendelijk de digitale ontsluiting te kunnen doen is ook gestart met het opvragen van offertes om de website van ACP aan te passen.

Docking Facilities

Information on sea cruise
and river cruise berths

Go to Docking Facilities

Destination

Destination information
Amsterdam region

Go to Destinations

Getting Here

Arrival and transfer
information

Go to How to get here

Sea cruiseRiver cruise

See complete calendar

Partners

Port of Amsterdam. Your preferred cruise destination!

The port of Amsterdam is one of the world’s key international logistics hubs. The strategic and central location in Europe makes the port easy to reach and ensures excellent connections to all the major European markets. It has facilities for handling, storing and transhipping all types of goods. From cocoa beans to coal, from paper to oil. Around 97.5 million metric tons of various cargo is handled in the port area each year, ranking it as West-Europe’s #4 port.

See all our partners

Latest News

Emergency repair the Stolperbasculebrug

23-5-2019 16:00:52

Schedule WaakSaam will carry out the work from Friday May 31st at 7 pm to Monday June 3rd at 5 am at the latest. To complete the work as quickly as possible and to reduce traffic disruption, work is carried out 24 hours a day.

.... READ MORE

Extra repair work Koopvaardersschutsluis in June

23-5-2019 16:03:29

Schedule: From the 19th till 21 June 2019 work will be carried out on the lock between 9 p.m. and 7 a.m. If this work is delayed, we will use the rfollowing nights of 24 and 25 June.

.... READ MORE
News archive

Twitter@AMS_Cruise_Port

Follow us!